LG Televizyon Işığı Yanıyor Ama Açılmıyor

LG akıllı televizyonlar, son dönemlerin en fazla tercih edilen televizyon modelleri arasında yer alıyor. Akıllı teknolojinin getirdiği özellikleri ve çağın en ileri görüntü teknolojilerine sahip olan LG akıllı televizyon modelleri gelişmiş donanım özellikleri ile kullanıcılara, bir televizyondan çok daha fazlasını sunuyor. Ancak LG akıllı televizyonların bu yazılımsal bileşenleri dahilinde çeşitli sorunlar yaşanabiliyor ki sıkça görülebilen LG televizyon ışığı yanıyor ama açılmıyor sorunu bu aşamada öne çıkıyor.

LG Televizyon Işığı Yanıyor Ama Açılmıyor

Eğer LG televizyon ışığı yanıyor ama açılmıyor şeklinde bir sorun yaşamakta iseniz, sorun elektrik kaynaklı değil, doğrudan televizyonunuzdaki aksamdan kaynaklı olarak meydana gelmektedir. Bu durumda yapmanız gereken ise uzman servis desteği almanızdır. Çünkü LG televizyon ışığının yanmasına rağmen açılmıyor ve görüntü gelmiyor ise bu durum akıllı televizyonunuzun içerisinde bulunan ‘besleme kartı’ isimli kartta teknik bir arıza meydana geldiğini gösterir. Bu parçada bir arıza meydana gelmiş ise onarımı mümkün olmadığından besleme kartı isimli parça için değişim işlemi uygulanması gerekir.

İkinci bir olasılık olarak ise LG televizyonunun ışığı yanmasına rağmen halen açılmıyor ve besleme kartı arızası mevcut değil ise cihazın iç kısmında yer alan ‘kondansatör’ isimli teknik parçada bir arıza meydana gelmiş olabilir. Bu kondansatör parçalarından herhangi birisinde olağan dışı bir durum mevcut ise yine doğrudan değişimi gerçekleştirilerek, televizyonun tam performanslı olarak açılması sağlanır.

Yorum yapın

4445545.com 4445545.net 4445545.org 444 55 45 444 55 45 444 55 45 444 55 45 444 55 45